изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:58 EEST
ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТЪТ НА ФОНДАЦИЯ "ЖАР ТЕАТЪР-ИЗКУСТВО - КУЛТУРА"    
КултураПриключи проектът на Фондация "ЖАР театър - изкуство - култура", който се проведе в Каварна, с подкрепата на общината, съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Официално проектът бе закрит със спектакъл - изложба и публично представяне на резултатите от него.

В продължение на десет дни младежи от Чехия, Румъния, Турция, Швеция, Португалия, Северна Ирландия и България се занимаваха с различни видове изкуства - театър, фотография, арт-инсталации и танци, допълват от пресслужбата на кметството. "Идеята на проекта бе младежи от различни страни да общуват по неформален начин помежду си - чрез природата и изкуството, да се забавляват, да научават много нови неща, да развиват своята креативност, да изразяват себе открито и спокойно и мисля, че постигнахме целта си" - сподели Елена Пап, ръководител на проекта. През изминалите дни, всяка група младежи представи по атрактивен начин своята държава. Участниците имаха възможност да посетят нос Калиакра и Национален археологически резерват "Яйлата".
Проектът на Фондация "ЖАР театър - изкуство - култура" се финансира по програма "Младежта в действие" на Европейската комисия, която се администрира от ДАМС.
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТЪТ НА ФОНДАЦИЯ "ЖАР ТЕАТЪР-ИЗКУСТВО - КУЛТУРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди