изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:49 EET
ПЛАМЕН ЮРУКОВ: ДОБРИЧ Е ЕТАЛОН НА ЗАРАЖДАЩИЯ НОВ ДЕСЕН АЛИАНС У НАС    
ПолитикаТова обяви в Добрич лидерът на СДС, който лично дойде да изрази подкрепата си за кандидат-кмета на коалиция "Обединена десница за Добрич" Енчо Малев. Гост бе и членът на НИС на СДС Александър Йорданов

В петък в Добрич на посещение бе лидерът на СДС Пламен Юруков. На нарочна пресконференция и пред членове и симпатизанти на коалиция "Обединена десница за Добрич" Пл. Юруков заяви: "Поздравявам ви с избора на Е. Малев като кандидат за кмет на Добрич. Той е изключително силен мажоритарен кандидат - познат, успешен, доказан мениджър, човек с влияние и авторитет в обществото". Синият лидер подчерта, че местните избори фокурисат най-видимата, най-пряката, но и най-трудната отговорност, която се поема от кандидатите за кмет и общински съветници, и допълни, че коалицията в Добрич - "Обединена десница за Добрич" ще постави ново начало и е готова за това.
Според Юруков обединението на политическите сили дясно -център в Добрич, са еталон на зараждащия се десен Алианс у нас. До една година ще има коренно променена политическа картина в България и управлението на страната ще е дясно-център. Това прогнозира още в Добрич Юруков. "Бъдещето в управлението на Европа и на страната ни е дясно-центриско управление. Нужна е нова хоризонтална структура, която ще дава еднакъв достъп до власт и политическа дейност на отделните партии" - каза още лидерът на синята партия. Според него в момента ситуацията в държавата е критична. "Очаквам цялото правителство да подаде оставка и да бъдат предизвикани предсрочни парламентарни избори. "Десните сили и новият зараждащ се алианс смятаме, че публичния сектор има нужда от незабавна реформа. Здравеопазването и образованието са силно централизирани и разпределението на парите е неясно и непрозрачно. Голяма част от нашите средства се разпределят и употребяват неефективно. Ние сме за промяна в изборната система, защото смятаме, че протестният вот от 70 % от населението на страната се дължи и на сега съществуващата изборна система" - допълни още Юруков.
Пред аудиторията Александър Йорданов - член на Националния изпълнителен съвет на синята партия обяви, че Добрич трябва да гледа на себе си не като крайна точка на България, а като център на един еврорегион, граничещ с Румъния и добричлии трябва да имат самочувствието на европейци" - допълни Йорданов. Той също заяви подкрепата си за кандидатурата на Енчо Малев за кмет, като добави: "Енчо Малев е човек на практиката, той знае и може, а в този преходен за страната ни период тези хора са най-важни. Българите не обичат хора, които предават другарчетата си и едва ли добруджанци ще гласуват за прелетните птици в политиката" - каза още Йорданов. Според него голямата политика е изкуство на диалог и коалицията в Добрич "Обединена десница за Добрич" може да бъде модел за цялата страна, подчерта Йорданов.
Платена публикация
 


Сходни връзки

ПЛАМЕН ЮРУКОВ: ДОБРИЧ Е ЕТАЛОН НА ЗАРАЖДАЩИЯ НОВ ДЕСЕН АЛИАНС У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди