изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:37 EEST
САМО 2 ПРОЦЕНТА БЕЗРАБОТИЦА ОБЕЩА ПРЕЗ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ЦОНКО ЦОНЕВ    
ПолитикаПрез втория си мандат кандидатът за кмет на Каварна Цонко Цонев има амбицията да намали безработицата в общината до 2 процента. Това заяви той пред служителите от местното Бюро по труда. "Когато станах кмет преди 4 години, безработицата в Каварна бе 22 процента.

В края на мандата тя е едва 7 на сто, което е голямо постижение", каза Цонко Цонев. Намаляването на безработицата ще стане със съвместни проекти и програми между общината и Бюрото по труда. Един служител от сектора за интеграция на малцинствата към общината ще работи единствено с Бюрото по труда, за да се подобри работата с ромския квартал "Хаджи Димитър". Общината ще назначава граждани, завършили курсове към Бюрото по труда, да стажуват в Общинската администрация. Кметът на Каварна ще съдейства за удобен транспорт на хората от селата, които участват в реализирането на проекти и програми, каза още кандидатът за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев.
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

САМО 2 ПРОЦЕНТА БЕЗРАБОТИЦА ОБЕЩА ПРЕЗ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ЦОНКО ЦОНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди