изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:12 EET
СИЛНО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА В КАВАРНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ    
Политика"Виждам, че заводът за багери "КАМАШ" се е разраснал, което е добър сигнал, че икономиката на Каварна се е развила през последните четири години", каза пред работниците в завода кандидатът за втори кметски мандат Цонко Цонев.

Пред тях той обяви акцентите си в програмата за следващите четири години. "Няма нещо, което да съм обещал, и да не съм го изпълнил. Дори много от нещата, които съм изпълнил по време на първия мандат, дори не съм обещавал. Това означава, че сме намерили най-добрия начин за развитието на Каварна и това се оценява не само от каварненци, а и от цяла България. Всеки вижда, че се строи. До болницата вече има нов жилищен квартал, сега ще има още един", каза Цонко Цонев и обясни, че при встъпването му в длъжност преди четири години парцелите в село Топола са се продавали по 85 стотинки на кв. метър, а сега цената е по-висока 50-80 пъти. Преди четири години бюджетът на Каварна е бил 7 млн. лева, а сега е близо 30 млн. лева.
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

СИЛНО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА В КАВАРНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди