изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:24 EEST
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ СЕ АНГАЖИРА ДА БЪДЕ ИЗГРАДЕН ДОМ НА ИНВАЛИДА    
Новини

Кандидатът за кмет на Добрич Николай Николов, издигнат от Политическо движение “Социалдемократи”, и четвъртият в листата за общински съветници Олег Темелков се срещнаха с членовете на сдружението на инвалидите “Надежда”.



Хората с увреждания заявиха, че искат в Добрич да бъде изграден Дом на инвалида, да бъде решен проблемът с бездомните кучета, да имат кмет като Каварна, за който спортът да бъде приоритет, да има повече паркоместа за инвалиди, както и малките улици да бъдат благоустроени. Социалдемократите приеха за кауза разрешаването на поставените проблеми. Членовете на “Надежда” заявиха, че категорично подкрепят програмата на Н. Николов за ефективно управление на общината, качествено образование, инвестиции, подобряване на инфраструктурата и създаване на нови работни места. Хората с увреждания изразиха одобрение от факта, че в листата на ПД “Социалдемократи” имат техен представител, който ако бъде избран за общински съветник, ще лобира в местния парламент за решаването на техните проблеми. Николай Николов и Олег Темелков зарадваха представителите на сдружението като им подариха чисто нов хладилник. Кандидатът за кмет на Добрич бе изпратен с аплодисменти от хората с увреждания, които заявиха, че ще гласуват с № 21 в интегралната бюлетина за просперитета на Добрич. 

Предизборен щаб на ПД “Социалдемократи”

 

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ СЕ АНГАЖИРА ДА БЪДЕ ИЗГРАДЕН ДОМ НА ИНВАЛИДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди