изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:32 EEST
КМЕТИЦАТА НА ДОБРИЧ ЩЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛНО АВТОБУСИ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ    
ПолитикаЗа малко кметът Детелина Николова се постави в положението на незрящ, за да разбере как се чувстват хората, които са изгубили зрението си. В Деня на белия бастун тя закри очите си и се придвижи с помощта на бял бастун в продължение на десетина минути.

 Така кандидатът за втори мандат от партия ГЕРБ стигна до всички незрящи, събрали се в Центъра за социална рехабилитация и интеграция.  После със закрити очи поздрави лично всички присъстващи. След това сподели, че наистина е много трудно да се ориентираш в мрак само с помощта на белия бастун. Призна, че й е помогнал фактът, че преди това е успяла да види всички в залата. Детелина Николова пожела на хората с увредено зрение много сили и кураж. Те й благодариха за микробуса, който осъществява превоз на хора с увреждания. Детелина Николова каза, че при следващата тръжна процедура за разпределение на автобусните линии в общината, задължително изискване към превозвачите ще е да осигурят автобуси за хора с увреждания. Съобщи, че община Добрич кандидатства през 2008 г. да е домакин на европейска среща на сляпоглухите.

Предизборен щаб

 


Сходни връзки

КМЕТИЦАТА НА ДОБРИЧ ЩЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛНО АВТОБУСИ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди