изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:21 EEST
Д. НИКОЛОВА: РАЗРАБОТВАТ СЕ ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ ЗА ОЩЕ ТРИ КРУПНИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА    
Новини Над една четвърт от приемните на кмета Детелина Николова през първия й мандат са били изнесени при бизнеса, съобщи кандидатът за втори мандат Детелина Николова на среща с представители на микро и малки предприятия в Бизнесцентър -  Добрич. Община Добрич е първата у нас, която предлага 18 вида услуги чрез Интернет.

Чрез двуезичния й сайт бизнесът на Добрич присъства в глобалната мрежа. Справочната информация “Кой кой е в икономиката на Добрич” и активното представяне на маркетинговия профил на общината у нас и на много форуми в чужбина, са донесли много запитвания и 120 милиона евро инвестиции, както и възможност да стъпят тук два хиперкамкета като “Технополис” и “Кауфланд”. В момента се разработват три инвестиционни проекта за крупни търговски обекти – единият е на площ 10 декара зад “Технополис”, другият е на “Мr Bricolage”, а третият е за израелски МОЛ. Кметът припомни, че за четирите години на мандата бюджетът на общината е увеличен от 18 на 38 милиона лева. Добрич получи приза “Община, готова за бизнес” и оценка като община с висок кредитен рейтинг. Детелина Николова посочи, че общината участва и в регионални проекти, като този по програма ИСПА за реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа на територията на областта.

Предизборен щаб

 


Сходни връзки

Д. НИКОЛОВА: РАЗРАБОТВАТ СЕ ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ ЗА ОЩЕ ТРИ КРУПНИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди