изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Седмицата е многообещаваща за бизнеса и личните ви дела. Събитията ще следват едно след друго, ще ви държат будни и в добра кондиция. Възползвайте се от шанса.

ТЕЛЕЦ - Стъпили сте здраво на земята и с желание ще се захванете за работа. Дамите ще имат вълнуващи преживявания, от които живота им ще се промени в благоприятна за тях посока.

БЛИЗНАЦИ - Благоприятното развитие на делата ви днес ще ви даде увереност и ще ви направи по-активни и устремени към целите ви. Не изпускайте шанса да подобрите живота си.

РАК - Желана придобивка ще ви направи доволни и по-добри. Бързо ще забравите неудобствата по пътя на постигането й. Заслужихте си да се радвате на успеха и да си позволите почивка.

ЛЪВ - Денят е добър за осъществяване на отдавна обмислян ход, възползвайки се от добрите си познанства. Ще се справите с възникващите проблеми качествено и в оптимален срок.

ДЕВА - При повечето от вас ангажиментите им ще бъдат най-вече по линия на професионалната им реализация. Седмицата е добра за бизнеса, ако заложите на целенасочена работа.

ВЕЗНИ - Организирани сте и времето ще ви стигне за всичко, което предвиждате за днес. Трайно заетите с работа ще получат известие, отнасящо се до повишение или друго значимо събитие.

СКОРПИОН - Много неща ще ви правят доволни от живота в днешния ден. За съжаление, не всички ще се похвалят с успехи, но добрата тенденция ще се задържи и през следващите седмици.

СТРЕЛЕЦ - Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. Използвайте максимално шанса, даден ви от съдбата и му помогнете малко.

КОЗИРОГ - В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които нямат вашите качества. Това, че сте толерантни, ще се забележи от околните и ще са ви благодарни.

ВОДОЛЕЙ - Не се разпилявайте в странични занимания, само ще отнемат от времето ви и ще разпилеят енергията, без да свършите своите задачи. Бъдете отговорни към себе си и бизнеса си.

РИБИ - Имате ангажименти, които не търпят никакво отлагане. Здравето ви също не търпи пренебрегване, възможни са изненади, които могат да ви изведат от кондиция и да ви навредят.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди