изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:30 EET
МУЗИКАНТИ ИСКАТ ДЕТСКА ШКОЛА    
ПолитикаВчера кандидат-кметът Енчо Малев се срещна с колектива на Духовия оркестър в града. Кандидат-съветници се запознаха с проблемите на търговци в района на ул. "Отец Паисий"

Вчера кандидатът за кмет Енчо Малев и кандидати за съветници от листата на "Обединена десница за Добрич" се срещнаха с колектива на Духовия оркестър в града. Малев запозна музикантите накратко с акцентите в своята програма, касаещи развитието на културата в града. Пред оркестрантите кандидат-кметът разясни с няколко думи идеите си за привличане на повече средства в общинския бюджет, за да може респективно повече от средствата в бюджета да бъдат заделяни за култура. Музикантите споделиха проблемите си с кандидат-кмета, като заявиха, че базата е твърде отдалечена и неподходяща за дейността им. Оркестрантите заявиха още, че е крайно наложително да бъде създадена детска музикална школа, която да осигури кадри за вече застаряващия състав на оркестъра. Музикантите споделиха още, че се нуждаят от повече инструменти и от по-атрактивни униформи, най-вече за участията си извън града.
След обяд група съветници от "Обединена десница за Добрич" се разходиха по ул. "Отец Паисий", като проведоха срещи и се запознаха с проблемите на търговци и граждани в района.
Платена публикация
 


Сходни връзки

МУЗИКАНТИ ИСКАТ ДЕТСКА ШКОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди