изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:04 EEST
ГЕРБ ПОМЕТЕ СЪПЕРНИЦИТЕ    
СпортПобедителите решиха наградата и таксата за игрището ще бъдат дарени на дом “Дъга”

Отборът на ГЕРБ отстрани последователно всички съперници на терена и победи в предизборния футболен турнир “Феърплей”. Първия ден тимът на Бойко Борисов вкара пет гола във вратата на радио “Добруджа”, а получи само два в своята. На полуфинара ГЕРБ се изправиха срещу отбора на “Българска партия либерали” и ги отстраниха с 9:5. На финала отборът с номер 10 в интегралната бюлетина игра срещу инициаторите на турнира от ДПС и ги разгроми с 2:1. Така отборът на ГЕРБ, подкрепян от кандидата за кмет Детелина Николова, спечели първото място във футболния турнир. Макар предварително да бяха заявили участие, отборите на кандидатите за кмет Енчо Малев и Иван Добрев, не се включиха в турнира. 

Съставът на ГЕРБ бе с капитал Живко Мартинов – кандидат за общински съветник от ГЕРБ, и в състав: Иван Иванов, Младен Матеев /кандидати за общински съветници/, Георги Матеев, Юри Дойчев, Станимир Тодоров и Николай Колев. Единодушно отборът-победител реши да дари наградата от състезанието – агне, на дома за деца, лишени от родителски грижи – “Дъга”.  На дома ще бъде предоставена и събраната сума от 120 лева за заплащане на такса игрище.Такова е решението на собственика на футболния терен на “Изида” Младен Матеев, който е и кандидат за общински съветник от ГЕРБ. Директорът на дома Николай Раданов каза, че сумата ще бъде оползотворена за довършване на ремонта на спалните помещения и на коридорите в дома. Тези пари идват тъкмо навреме, изрази благодарността си директорът на дом “Дъга”.

 


Сходни връзки

ГЕРБ ПОМЕТЕ СЪПЕРНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди