изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:15 EET
В НС внесоха гражданска подписка в подкрепа на исканията на учителите    
ОбразованиеПротестиращите учители продължават да скандират на площад “Народно събрание”. Те викат “Мафия” и “Страхливци”. “Станишев и твоята майка е учителка”, пише на една от белите учителски лястовици, които учителите поставят по огражденията край парламента.


София. Гражданската подписка в подкрепа на исканията на учителите бе внесена в Народното събрание от представители на синдикатите, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Подписката беше внесена от Янка Такева, Синдикат на българските учители, Крум Крумов, синдикат “Образование” към КТ “Подкрепа” Аспарух Томов - лидер на Независимия учителски синдикат, Николай Николов, говорител на Единния национален стачен комитет и други. Общо 12 души влязоха в парламента, за да внесат подписката. Тя ще бъде приета от председателя на Народното събрание Георги Пирински.
Протестиращите учители продължават да скандират на площад “Народно събрание”. Те викат “Мафия” и “Страхливци”. “Станишев и твоята майка е учителка”, пише на една от белите учителски лястовици, които учителите поставят по огражденията край парламента.
Десислава АНТОВА
 
Учителите образуваха огромна жива верига около Народното събрание
18 октомври 2007 | 13:48 | Агенция "Фокус"
София. Учителите пристигнаха пред Народно събрание и започнаха да образуват живата верига около охраняемата зона за сигурност, която се разпростира от Националната художествена галерия до храм-паметника “Александър Невски” и до входа на БАН, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Повечето от тях са пуснали вече своите послания, наречени от тях символично “бели лястовици” с послания, към господата управляващи в охраняемата зона за сигурност. На много от “белите лястовици” пише “Оставка”. Те скандират “Всички депутати с учителски заплати” и продължават да образуват живата верига. Този път полицаите са плътно един до друг.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

В НС внесоха гражданска подписка в подкрепа на исканията на учителите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди