изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ



ОВЕН - Обмислените ви действия ще се съсредоточат върху предначертаните приоритети и с тях ще започнете деня си. Имате желания, за които моментът не е подходящ, но ще се реализират в бъдеще.

ТЕЛЕЦ - С приятели ще пристъпите към общи задачи и няма да се разочаровате, очевидно добре сте ги мотивирали. Заложете на екипния принцип на работа, а не на индивидуалните замисли и начинания.

БЛИЗНАЦИ - Нерешени проблеми в семейството могат да ви попречат в работата ви днес. Намерете сили в себе си и се извинете или поемете инициативата, за да не застават недоразуменията на пътя ви повече.

ЛЪВ - С предимство ще се отнесете към бизнеса си, подготвили сте почвата и момента за жътва е дошъл. Всички предпоставки за успех са на налице, не прекалявайте с твърде прибързани действия.

РАК - Емоционални преживявания очакват по-младите представители на знака. Други ще проявят интерес към идея, заслужаваща вниманието ви. Дали в бизнеса или в емоционален план - ще имате успех.

ДЕВА - Общуването ви с представител на интересуващата ви сфера ще ви даде ценни идеи за развитието на дейността. Използвайте дадените ви съвети, но не ги приемайте изцяло като чиста монета.

ВЕЗНИ - Добре обмисляните ви ходове днес ще ви подтикнат към навременни действия. Ще имате успех, ако водената от вас политика, е добронамерена към всички, които са в близкото ви обкръжение.

СКОРПИОН - В отношенията си с интимния партньор настъпват нови моменти и това ще разнообрази емоциите, но може да доведе и до охладняване на отношенията ви. Бъдете доста внимателни.

СТРЕЛЕЦ - Партньори и хората от обкръжението ви ще изявят претенции към вас, но ще останат доволни от поведението ви. На свой ред ще се възползвате от интереса им и ще лансирате своя идея.

КОЗИРОГ - Голяма е вероятността ваше предложение да се приеме без забележки от колеги и началници. Не пропускайте да поздравите някой до вас с лични му успех, покажете му съпричастността си.

ВОДОЛЕЙ - Добрите ви попадения ще ви донесат предимства. Нищо не е случайно, градите успеха си търпеливо. Отношенията ви с партньорите са коректни, което укрепва доверието във вас.

РИБИ - Приключва работата си по общ проект и ще си осигурите повече удобства за бита. Понякога се налага човек първо да направи жертви, а след това да се наслаждава на получените блага.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди