изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:48 EEST
Д-Р ЖАНИНА КАЛИНКОВА НОМИНИРАНА ЗА ЛЕКАР НА ГОДИНАТА    
НовиниДнес българските лекари отбелязват своя професионален празник. От страниците на НДТ председателят на регионалната организация на Български лекарски съюз д-р Д. Демиров честити празника на всички свои колеги. "Пожелавам на всички, въпреки не дотам добрата система, да бъдат все така всеотдайни и с висок професионализъм. Нека всеки един от тях се радва на здраве и успехи в трудната ни професия. Използвам възможността и се обръщам и към колегите от Здравната каса, като апелирам към тях за по-колегиално и по-коректно отношение към практикуващите медицина" - каза още д-р Демиров.

За пета поред година регионалната структура ще отбележи с коктейл своя професионален празник. На събитието ще бъде определен и носителят на отличието "Лекар на годината" за областта, като тази година регионалните номинации са две, допълни още д-р Демиров. В спор за признанието на медиците тази година са д-р Живка Нанева от Генерал Тошево и д-р Евгени Георгиев, заяви председателят на регионалната браншова лекарска организация. На национално ниво Български лекарски съюз Добрич е номинирал за приза "Лекар на годината" директорът на МБАЛ - Добрицч. д-р Жанина Калинкова.
 


Сходни връзки

Д-Р ЖАНИНА КАЛИНКОВА НОМИНИРАНА ЗА ЛЕКАР НА ГОДИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди