изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:38 EEST
ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА ЖИЛИЩА В ДОБРИЧ    
Ред и сигурностОгнеборци са спасили от пожар жилищни постройки в Добрич, съобщават от пресслужбата на ОД "Полиция". Сигналът за лумналия огън, който обхванал и три постройки - две жилищни сгради и стопански навес, бил подаден на 17.10. в 11.26 часа в ОД"ПБЗН" - Добрич.

Инцидентът е бил в района между улиците "П.Р.Славейков" и "Вит" в града. Две екипа огнеборци успели да локализират огъня и да го пушат, вследствие на което жилищата са спасени, допълват от полицията. Огънят е унищожил около 30 кв. м от покривната и таванската конструкция на сградите и навеса. Като най-вероятна причина за избухването на пожара, се смята оставен без необходимото наблюдение открит огън.
Вчера сутринта в 8.33 ч. след подаден сигнал пожарникари са гасили "Москвич-Алеко" по ул. "В. Левски" в града. Огънят е унищожил елинсталацията на автомобила. Като причина за избухването му се посочва късо съединение в нея.
От полицията добавят, че за изминалото  денонощие поделенията на ОД "ПБЗН", са участвали в гасенето на четири пожара. Два от тях са възникнали в Добрич и по един в Каварна и село Сенокос.
 


Сходни връзки

ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА ЖИЛИЩА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди