изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:24 EEST
Три бременни момичета загинаха във верижна катастрофа    
Ред и сигурностTри бременни момичета загинаха след катастрофа между автобус и два леки автомобила на Карловско шосе до село Граф Игнатиево, Пловдивско.

Двата автомобила се връщали от ромска сватба, когато се блъснали един в друг, а в тях се ударил автобусът, предаде Дарик радио. При верижната катастрофа е пострадал и 34-годишен мъж, който е настанен в болница. Според БГНЕС инцидентът е станал около 21.45 часа снощи. Лек автомобил БМВ, управляван от 23-годишен водач, се движил с несъобразена скорост, застигнал и блъснал "Фолксваген". След удара фолксвагенът се преобърнал, а БМВ-то се завъртяло на пътното платно и е блъснато от движещ се насрещно автобус, управляван от 33-годишен пловдичанин. Пътуващите на задната седалка в БМВ-то три пътнички са починали на място. От МВР нямат информация дали загиналите са били бременни. При катастрофата са ранени и трима души, сред които едно дете. Те не са тежко пострадали и са освободени след преглед в болница. Водачът на автобуса е изпробван за алкохол, като пробата е отрицателна.
Млад мъж е с опасност за живота в Симеоновград. Той е управлявал “Форд Ескорт“ с несъобразена скорост, навлезнал е в насрещната лента за движение и се ударил в товарен автомобил “Скания“. След удара 23-годишният шофьор е тежко ранен и с разкъсан далак.
Петима загинаха през последните 24 часа по пътищата на страната. dir.bg
 


Сходни връзки

Три бременни момичета загинаха във верижна катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди