изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:59 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ


ОВЕН - С удоволствие ще се отдадете на предпочитани от вас занимания и ще се “изключите” за околните. Често тези ви странности будят недоумение у тях и ви лишават от благоразположението им.

ТЕЛЕЦ - Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте "В час" с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

БЛИЗНАЦИ - Въздържайте се да правите оценка на всеки, дръзнал да попадне в полезрението ви. Ако нещо ви безпокои се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на околните.

РАК - Не залитайте в лоши настроения точно в днешния ден. Разчитайте на присъствието на близките и на приятелите си около вас при нужда. Всичко, започнато днес ще завърши с успех.

ЛЪВ - Самочувствието ви расте, наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. Заложете и на старите приятели.

ДЕВА - По-често насърчавайте заобикалящите ви да развиват добрите си качества и не търсете причини за конфронтация. Ще останете приятно изненадани от делово предложение.

ВЕЗНИ - Ако сте неотстъпчиви и последователни в действията си ще постигнете по-бързо целите си. Волята ви да успеете ще ви изведе до желаните върхове, но не на всяка цена.

СКОРПИОН - Приемайте компромисите, като неизбежни свои спътници. Природата ще ви зарежда с енергия, по-често общувайте с нея, дори и седмицата да се окаже натоварена за вас.

СТРЕЛЕЦ - Отдадени на лични занимания ще разсъждавате и планирате бъдещите си начинания. Интересът ви към духовното и всякакво очистване е добра заявка за бъдещи успехи.

КОЗИРОГ - Резултатите ви в работата няма да се забавят. Не се колебайте да направите необходимото, за да подобрите живота на скъп човек. Сега е моментът да съчетаете личното и служебното.

ВОДОЛЕЙ - Ще бъдете заобиколени от хора, с които ще пристъпите към занимание, което е от еднакъв интерес за всички ви. Заложете на екипния план за действие и ще имате пълен успех.

РИБИ- Можете да планирате от сега програмата си за следващите дни, като не пропуснете семейството и децата си. Диетичният режим, на който сте се подложели видимо дава добри резултати.

Митологичен хороскоп

Дракон | Китайски хороскоп

Любовен хороскоп за 2012 година

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди