изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:42 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ ОТКАЗА ОТ БИЛБОРДОВЕ И КОНЦЕРТИ    
Политика"Още в началото на предизборната кампания заявих, че се отказвам от билбордове и концерти, защото искам да застана очи в очи с хората и да помогна на тези, които имат нужда.

Вместо билбордове, аз и моят предизборен екип помогнахме на пенсионерите, на "Социални грижи", на незрящите, на Сдружението на онкоболните. За мен това е моралът", каза кандидатът за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев на среща с членовете на Сдружението на онкоболните". "Това Сдружение е богатство за Каварна и ние трябва да го подкрепим", каза още Цонко Цонев, подарявайки на Сдружението нов климатик. "Благодарим на кмета за климатика. По този начин ние вече ще може да работим целогодишно и да увеличим мероприятията, които провеждаме с пълното съдействие на господин Цонев и на общината. Кметът ни е широко скроен и винаги ни е помагал", каза Татяна Цифудина, председател на Сдружението на онкоболните.  Цонко Цонев обеща пълно съдействие за провеждане на профилактични прегледи, както и за осигуряване на пътуващ мамограф и в селата на общината. Фондът за лечение на социално слаби ще бъде завишен на 20 000 лева годишно, обеща още Цонко Цонев. Общината ще участва съвместно със Сдружението на онкоболните за реализиране на проекти и програми. През 2008 година в Каварна ще се проведе национална работна среща с водещи специалисти в областта на онкологичните заболявания. Общината ще предостави на участниците в конференцията базата в общинския хотел, както и модерната конферентна зала, каза кандидатът за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев.
Предизборен щаб на Цонко Цонев
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ ОТКАЗА ОТ БИЛБОРДОВЕ И КОНЦЕРТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди