изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:13 EET
СЪДЯТ БАЛЧИКЛИЯ, ПРЕДПОЧЕЛ ЧАШКАТА ВМЕСТО ДА ДАВА АВТОГРАФИ    
Ред и сигурностВ едномесечен срок Окръжният съд в Добрич ще излезе с решение по дела срещу двама балчиклии за увеличаване на мярката пробация или замяната й с лишаване от свобода

Единият подсъдим е 18-годишният Деян Демирев, който би осъден шест месеца да се среща с пробационен служител и да полага подпис в службата. Младежът обаче не изпълнявал наказанието и затова е привикан в съдебната зала.

Другият осъден, който си прави оглушки, е Асен Маринов, който е около 50-годишен. Той е бил в затвора и условно предсрочно освободен. Ефективното му наказание било заменено с година и седем месеца среща с пробационен служител и полагане на подпис. Възрастният мъж седем пъти е прекъсвал. Предпочитал алкохола пред явяването си в пробационната служба. Заради безхаберното му отношение сега той може да бъде пратен дори и зад решетките, гласи законът.

В същото време се разбра, че окръжните магистрати са освободили таксиметров шофьор от наказателна отговорност. През февруари 2001 година той блъснал 63-годишна жена. След инцидента шофьорът  съобщил по радиостанцията и помолил да извикат екипите на Спешна помощ и КАТ. Двайсет дни по-късно пострадалата починала. До месец съдът ще се произнесе с административно наказание по случая. На водача ще му бъде отнета книжката за определен срок и ще плати глоба между 500 и 1000 лева.

НДТ

 


Сходни връзки

СЪДЯТ БАЛЧИКЛИЯ, ПРЕДПОЧЕЛ ЧАШКАТА ВМЕСТО ДА ДАВА АВТОГРАФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди