изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:35 EET
ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Новините ще ви направят активни и в съдружие с партньори и колеги ще пристъпите към приключване на неотложна задача. Разбира се ще отстоявате интересите си, елегантно и с такт.

ТЕЛЕЦ - В живота ви ще се появи нов човек с доста значима роля. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас. Балансиране на емоциите няма да ви навреди.

БЛИЗНАЦИ - Върху необходими за спокойствието ви неща може да помислите днес. Денят предразполага към подобни занимания, приятелите също ще са ви под ръка, в случай, че ви потрябват.

РАК - Популярността ви днес работи за вас. Трудности от техническо естество ще бъдат бързо преодолени и ще можете да изложите пред широк кръг от хора своите идеи и цели.

ЛЪВ - Подава ви се добра енергия и не се съмнявайте в успеха си. Ще получите добра оценка за работата си и ще подобрите взаимоотношенията си с хора, с които сте разделени.

ДЕВА - Притесненията ви ще се окажат напразни, липсата на интерес ще се трансформира в по-добро за вас занимание и ще постигнете повече. Притесненията ви са напълно излишни.

ВЕЗНИ - В семейството бързо ще изчистите недоразуменията и ще изживеете радостни мигове, оценявайки факта, че сте заедно. Добре ще ви се отрази и времето, споделено с близки приятелите.

СТРЕЛЕЦ - Денят е изключително плодотворен за вас в деловата сфера. В личен план, ще се радвате на добро здраве и настроение. За някои това е моментът за вълнуваща нова връзка.

КОЗИРОГ - С навременните си и правилни решения ще си осигурите привилегии и добри придобивки. Издръжливи сте на натоварвания, но умората вече няма да ви подмине.

СКОРПИОН - Въпроси от служебен характер ще ви занимават, но наравно с тях ще намерите време и за дома и близките си. Обстоятелствата ще работят за вас и ще се поздравите с придобивки.

ВОДОЛЕЙ - Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора и най-вече за родителите и децата ви. Здравословни проблеми ще ви направят уязвими и раздразнителни. Погрижете се и за себе си.

РИБИ - Очаква ви вълнуващ и изпълнен с много позитивни емоции ден. Работата ви в служебен план ще върви без особени затруднения, а в личния живот - ви очакват много изненади.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди