изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:37 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОВРЕДЕНА КОЛА ИЗДАВА КРАДЕЦ    
ЛюбопитноПовреда в лек автомобил "Жигули", в който били пренасяни крадени смески, станала причина да бъде пипнат извършител на престъпление, съобщиха от полицията. След полунощ на 19 октомври автопатрул спрял до закъсалата кола в "Балик". Установено било, че същата вечер Даниел Ангелов /27 г./, който работел като гледач за гушене на патки в ЕООД "Топ 94" в Овчарово, задигнал 710 кг смески за около 350 000 лв. Натоварил ги в "Жигули"-то на купувача, който също пътувал в колата, но повредата провалила сделката. По бързата процедура Даниел е осъден на 1 година условно с 3-годишен изпитателен срок.

ОЧАКВА СЕ ИЗНОС НА ПШЕНИЦА ОТ БАЛЧИК

Соев шрот от Грузия вече втори ден се разтоварва на пристанището в Балчик, съобщиха вчера оттам. За четвърти пореден път тази година корабчето "Ока" пренася от грузинското пристанище Батуми шрота, предназначен за птицевъдството. Същеременно за Грузия от Балчик от началото на годината вече са отплавали над 5 хил. т замразено птиче месо.
Според пристанищни работници, обаче твърде вероятно било в близките дни да започне износ от балчишкото пристанище и на пшеница след изменение на експортните такси.
НДТ - 23 октомври 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОВРЕДЕНА КОЛА ИЗДАВА КРАДЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди