изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:14 EEST
ГУМА НА ТРАКТОР ЗАТИСНА 31-ГОДИШЕН МЪЖ    
Ред и сигурност31-годишният Гюнай Илхан от тервелското село Каблешково прекара няколко часа под една от гумите на трактор "ЮМЗ".

От областна дирекция "Полиция" в Добрич съобщиха, че сигнал за подкараната селскостопанска машина от младия мъж постъпил в РПУ в Тервел около 22 часа миналата вечер. Баща му съобщил, че Гюнай се качил на трактора след семеен скандал в с. Бонево. След получаване на сигнала служители на полицията веднага започнали  издирвателни мероприятия.  Младият мъж бил открит около 2.15 часа след полунощ в силно пресечена местност, намираща се между селата Честименско, Каблешково и Бонево. Той бил затиснат под едно от колелата. Запознати разказаха за НДТ, че хора от селото предложили да отместят трактора с крик, но полицаите не им разрешили. 
За спасяването на Гюнай на мястото на инцидента пристигнали служители на Гражданска защита в Силистра и Добрич. Операцията била рискована, тъй като тракторът бил спрян на наклон, непрекъснато се преплъзвал напред и имало опасност да смаже 31-годишния мъж. С лебедки служителите на Гражданска защита успели да го повдигнат и да извадят затиснатия. Гюнай е транспортиран незабавно до Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, няма опасност за живота му.
По предварителни данни инцидентът е бил предхождан от употреба на алкохол. Полицаите установили, че младият мъж не притежава свидетелство за управление на МПС.

 


Сходни връзки

ГУМА НА ТРАКТОР ЗАТИСНА 31-ГОДИШЕН МЪЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди