изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ



ОВЕН - Професионалните дела при някои от вас ще ги срещнат с хора, имащи добри финансови възможности. С тяхна помощ ще започнете проект, изискващ добра материална база.

ТЕЛЕЦ - Не пренебрегвайте съветите на колега, стоящ в страни от бизнеса ви. Среща с приятели или с хора от хубавите ви спомени ще разведрят значително натоварения ви делник.

БЛИЗНАЦИ - Ще се възползвате от шансовете си и ще подобрите финансите си. Други ще се харесат на широк кръг от хора с успешните си изяви и ще направят заявка за по-доброто си бъдеще.

РАК - С професионални умения ще насочвате служебните разговори и ще ги довеждате до печеливша позиция. Денят ще е безпроблемен за прокарване на новаторски и нестандартни проекти.

ЛЪВ - Макар и да не сте в блестящи отношения с шефовете си, ще получите нужното ви внимание и ще постигнете желаните договорености. Други могат да постигнат увеличение на заплатата.

ДЕВА - Преместване на нова работа или друга промяна в живота ви ще ви направи загрижени и тревожни, но ще е за добро. Очаква ви финансова стабилизация и грижи за семейството.

ВЕЗНИ - С търпение ще постигнете намеренията си. Не говорете за тях преди да сте ги реализирали, също не подчертавайте отношението си (добро или лошо) към когото и да било от околните.

СКОРПИОН - Предстои да осъзнаете необходимостта от нещо ново, което ще подобри условията ви на работа и живот. Не отхвърляйте нечия подадена ръка, защото можете да обидите доброжелател.

СТРЕЛЕЦ - Мобилизирайте се и работете активно върху задачите си, днес те ще бъдат много. Разчитайте предимно на себе си и не ангажирайте околните със собствените си делови ангажименти.

КОЗИРОГ - Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие добри възможности за бъдещата ви реализация. Настроението ви ще се подобри и има защо.

ВОДОЛЕЙ - Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете.

РИБИ - Натрупаните задачи ще ви подканят да работите по-ангажирано. Много от проблемите ще се появят в последния момент. Не избухвайте, овладейте се и не се разпилявате в много посоки.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди