изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:10 EET
ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ СПОДЕЛИХА ИДЕИ С ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА    
НовиниТя покани на спектакъла "Зoрба гъркът" съгражданите си

Кметът и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ Детелина Николова каза пред интелектуалци в Миновото кафене, че с проект по "Красива България" общината кандидатства за ремонт на Йовковата къща. Тя е предоставена на стопанисване на Съюза на писателите в Добрич. Търси се вариант за спасяване и на родната къща на актрисата Адриана Будевска. Има идея там да се настани друг творчески съюз. На срещата интелектуалците предложиха на кмета в Художествената галерия да се направи постоянен салон на художници от Добрич. Пожелаха си да се превърне в традиция издаването на алманах на творци от града с финансовото съдействие на общината, какъвто бе издаден тази година. Имаше предложение за учредяване на пожизнена пенсия за почетните граждани на Добрич. Настояха кметът да има такъв екип, който да е отворен за нови идеи.
На срещата присъстваха и младежи, определили себе си като младите от улицата. Те поискаха да имат писти за скейтборд и картинг. Настояха за строг контрол на неправилно паркираните автомобили и за повече велоалеи. Детелина Николова ги запозна с проекта за нова велоалея. В края на срещата кандидатът за втори мандат покани всички на спектакъла на Националната опера и балет "Зорба гъркът" в сряда от 19 часа в драматичен театър "Йордан Йовков". Това е подарък за добричлии от нея и партия ГЕРБ.  
Предизобрен щаб
 


Сходни връзки

ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ СПОДЕЛИХА ИДЕИ С ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди