изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:52 EEST
ПАРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ    
НовиниОтпуснатите от държавния бюджет средства за провеждане на местните избори в Добрич се очертава да бъдат крайно недостатъчни, алармира секретарят Румен Русев. Той посочи, че те са с 1000 лева по-малко в сравнение с парите, които бяха отпуснати за изборите за европарламент, а тогава не трябваше да се издържа и общинска избирателна комисия, напомни той. Опасенията му са, че парите няма да са достатъчни.
Румен Русев съобщи, че днес от 16.30 ч. в зала "Добрич" председателите на СИК ще получават изборни материали, а от 17.00 в зала Добрич ще се проведе обучение на членовете на секционните избирателни комисии от ОИК. Очаква се в четвъртък в Добрич да пристигнат нова партида кутии за гласуване. Подготвят се указателните табла за интегралните бюлетини, каквито ще има пред секциите.

Припомняме, че със заповед на кмета на територията на Добрич са утвърдени 136 секции с възможност за разкриване на още три - в Дом стари хора, в МБАЛ и в Следствения арест.
 


Сходни връзки

ПАРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди