изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:12 EET
60 000 евро за новия кмет    
НовиниНовият кмет на Добрич ще получи в наследство 60 000 евро. Това е сумата, която предстои да постъпи в общинската хазна от Изпълнителна агенция ФАР към МРРБ. Тази сума трябва да бъде възстановена на община Добрич за извършените дейности по проект "Нов интегриран подход на местния бизнес". По него по ул. "Ангел Стоянов" в индустриалния квартал, която свързва бул. "25 септември" и ул. "Калиакра" бяха подменени водопроводи, частично и канализация, бе монтирано осветление, тя бе преасфалтирана и ремонтирани тротоарите.

Отчетът за реализацията на проекта е бил одобрен от ИА "ФАР" и се очаква парите да бъдат преведени по сметката на общината.
Изпълняващият длъжността кмет Иван Колев съобщи, че в общинската хазна има налични 2 059 000 лева за дейностите държавна отговорност и 3 424 000 лева - за общинска отговорност. Очаква се през тази седмица да се разплатят сумите по преасфалтиране на улиците.
 


Сходни връзки

60 000 евро за новия кмет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди