изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:36 EEST
ПОДГОТВЯТ КОЛЕДНАТА ПРЕМЯНА НА ДОБРИЧ    
НовиниДо дни Добрич отново ще бъде в коледна премяна, стана ясно на традиционната кметска оперативка вчера. С фирмата-изпълнител - "Габровски", се уточнява схемата на новите елементи от украсата и те ще бъдат доставени до 2-3 дни, съобщи зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. С тях ще се надгражда към досегашната празнична украса на града. Предвижда се градът да грейне в Коледни светлини в началото на декември.

От кметството припомниха, че през последните три години общината заделя по 50 000 лева за закупуване на нови елементи от украсата, като старите след празниците се прибират и съхраняват, така че с години украсата само се обогатява.
Стана ясно, че община Добрич е закупила специализирана автостълба с височина 21 метра и няма да се налага да ползва такава под наем. При необходимост тя ще бъде предоставяна и за нуждите на пожарната и "Гражданска защита", казаха още от кметството.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ КОЛЕДНАТА ПРЕМЯНА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди