изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:00 EET
ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ БЛАГОДАРИХА НА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА    
НовиниКандидат за общински съветник от ГЕРБ ще подпомогне зимната подготовка на състезателя по канадска борба Захари Стоянов

Продължаване на изграждането на достъпна архитектурна среда е един от акцентните в програмата на кмета на Добрич и кандидат за втори мандат от ГЕРБ Детелина Николова. Това съобщи тя на среща с членове на сдружението на инвалидите "Надежда" в града. Те й благодариха за осигурения транспорт за хора със затруднено придвижване, както и за осигуряваните от общината безплатни карти за градския транспорт за хора с увреждания. Те използваха възможността и да поставят много проблеми - както на хората с увреждания, така и по-лични.
Детелина Николова каза, че целта й през следващия мандат ще бъде предоставяне на още по-качествени социални услуги. Тя припомни, че преди четири години домашният социален патронаж е обхващал 80 души, а сега топла храна и помощ за домакинството получават 360 добричлии. Работи се по програмата "Социален асистент", както с възрастни, така и с деца. Осигурен е транспорт за деца с увреждания до център за рехабилитация. Детелина Николова запозна членовете на сдружението с възможностите за изграждане на Дом на инвалида. Най-възможният вариант е да се настоява пред инвеститор да осигури определен процент застроена площ за нуждите на общината и тя да бъде предоставена на сдружението на инвалидите. Д. Николова съобщи, че кандидат за общински съветник от ГЕРБ ще подпомогне зимната подготовка на изявения състезател по канадска борба Захари Стоянов, който също е член на сдружението. Детелина Николова предостави на жени, които членуват в "Надежда" бланки, с които те могат да се възползват от безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата. 
Таксиметров шофьор от Добрич присъства на срещата, за да обяви, че в изборния ден ще превозва до избирателните секции безплатно всички граждани с увреждания.
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ БЛАГОДАРИХА НА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди