изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:02 EEST
ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ОТКРИ НОВИЯ ОФИС НА "ДОБРУДЖАНСКА СПЕСТОВНА КАСА"    
НовиниКметът и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ Детелина Николова и управителят Марин Истатков прерязаха вчера лентата на новопостроения офис на Взаимоспомагателна земеделска кредитна асоциация на частните стопани "Добруджанка спестовна каса". Тя е създадена през 1996 г. с помощта на българското правителство и Европейския съюз по програма ФАР. Касата вече е 11 години на финансовия пазар. Благодарение на кредитната си дейност са подпомогнати проектите на 347 добруджанци и са създадени над 1250 работни места, като са предоставени 4 200 000 лева под формата на микрокредити. Тези средства се използват предимно за развитие на частно земеделие, животновъдство, търговия, строителство, занаятчийство. Касата членува в Българската асоциация на кооперативните кредитни организации, във Федерацията на ВЗКАЧС и Национален кооперативен съюз. У нас са изградени 33 кредитни асоциации, които са обединени във федерацията, каза при откриването председателят й Наско Гюров.

С пожелание за повече кредити, по-големи обороти и да бъде част от съвременната ни икономика в условията на Европейски съюз, пожела при откриването на офиса на "Добруджанска спестовна каса" Детелина Николова.
 


Сходни връзки

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ОТКРИ НОВИЯ ОФИС НА "ДОБРУДЖАНСКА СПЕСТОВНА КАСА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди