изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:28 EET
Борисов: Една от каузите на ГЕРБ е да извади ДПС от властта    
Политика"Обикаляйки смесените райони стигнах до извода, че една от каузите на ГЕРБ е да извади ДПС от властта, каза Бойко Борисов в речта си пред участниците в заключителния предизборен концерт на партия ГЕРБ.

Борисов отбеляза, че членове на ГЕРБ са десетки българи мохамедани и мюсюлмани и много от тях са кандидати за кметове и общински съветници. Това гарантира, че ГЕРБ е партия на всички българи, каза Борисов.

Той призова за масово гласуване на 28 октомври, като заяви: "Нямаме ли абсолютно мнозинство и голяма победа все едно не сме победили".

Борисов отбеляза в предизборната си реч, че още през юни тази година като физическо лице е подал жалба в Брюксел срещу концесията за автомагистрала Тракия.

Според Борисов автомагистралата пет години не се прави, защото не могат да се усвоят проценти. За това неформалният лидер на ГЕРБ подчерта, че откритото управление на партията означава, че всеки избран от ГЕРБ кмет или общински съветник ще подаде оставка, ако гражданите поискат от него това.

"Всички кандидати на ГЕРБ са подписали декларации, че ще постъпят така. Надявам се да ги накарам да направят това", каза Борисов.

Той подчерта, че в тази предизборна кампания всички други партии са се обединили срещу ГЕРБ.

Защо го правят?, попита Борисов и сам отговори, "за да кажат, че Борисов пак се оплаква посочвайки, че 50% от бюджета на София е отрязан от правителството".

Според кмета на София най-яростната и най-мръсната предизборна война се води от БСП и според Борисов вместо да решава проблемите на държавата, правителството приема решение за реда на пресконференциите след изборната нощ.

Борисов каза всичко това пред препълнената зала № 1 в НДК.

actualno.com

 


Сходни връзки

Борисов: Една от каузите на ГЕРБ е да извади ДПС от властта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди