изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:45 EEST
ЕНЧО МАЛЕВ: СТИГА СПЕКУЛАЦИИ С ЦЕНАТА НА ХЛЯБА!    
ПолитикаКогато фактите говорят, и опонентите мълчат

Още от началото на предизборната кампания слаби опоненти на кандидата за кмет от "Обединена десница на град Добрич" Енчо Малев тенденциозно спекулират с цената на хляба в Добричко. Когато обаче фактите говорят, опонентите трябва да мълчат. Защото, на фона на повсеместното увеличение на цената на хляба в цялата страна, цените в Добричка област на най-големия производител в страната, "Добруджански хляб", не са вдигани. Фирмата използва вътрешни резерви, правят се разчети, но фактът е този: в Добрич и в София цената на хляба е най-ниска и ще остане най-ниска. Всякакви други твърдения са израз на немощ и безсилие от някои кандидати за кмет и за общински съветници. За пореден път Енчо Малев доказва, че е човек на действието и че трябва да му се гласува доверие.
Само преди два дни Председателят на Асоциацията на хлебопроизводителите Георги Попов оповести, че в Добрич и в София хлябът е с най-ниски цени. Ето какво показва справката за цените на 700 г хляб в някои от големите градове на страната: Стара Загора, Бургас, Хасково, Габрово - 1.15 лв., Силистра - 1.10 лв., Ямбол, Благоевград, Враца, Видин, Ловеч, Сливен - 1.00 лв., София - 0.90 лв. - 1.05 лв., конкурентни фирми в Област Добрич - 0.95 ст., "Добруджански хляб" АД - Добрич - 0.85 лв. - 0.90 лв.
Предизборен щаб на "Обединена десница за Добрич"
 


Сходни връзки

ЕНЧО МАЛЕВ: СТИГА СПЕКУЛАЦИИ С ЦЕНАТА НА ХЛЯБА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди