изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:46 EEST
ВОЛЕН СИДЕРОВ: УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА КМЕТ    
ПолитикаПри тази препълнена зала, при този подем аз мисля, че можем да изберем Валентин Николов за президент. Но съм убеден, че той ще бъде избран за кмет ако не на 28 октомври, то на 4 ноември, защото виждам истински подем в Добрич.

Това заяви по време на закриване на предизборната кампания на Атака в Добрич лидерът на партията Волен Сидеров. Той, както и кандидатът за кмет на Атака Валентин Николов, подкрепен от ВМРО и БДС "Радикали", и кандидатите за общински съветници, бяха посрещнати в препълнената зала "Добрич" с бурни овации, които съпътстваха и цялата среща. Водосвет отслужи отец Стоян Димов. Валентин Николов и кандидатите за общински съветници се заклеха да работят за доброто на Добрич и за благополучието на добричлии.

Партия Атака за пореден път показа, че не прави безпринципни коалиции, не прави коалиции на пазарлъка, заяви кандидатът за кмет Валентин Николов. Той подчерта, че някои от политическите  опоненти на партията повтарят програма й за управление на Добрич. "Ние не се засягаме от това обстоятелство, напротив това за пореден път показа, че партия Атака върви по верния път", каза Николов. Той допълни, че партията е единствената, която води толерантна кампания, че не охулва никой в личен план, а критикува единствено управлението, което е до момента.

Валентин Николов представи кандидатите за общински съветници. Той подчерта, че това са млади хора, с различни професии, доказали се в досегашния си жизнен път, всички истински българи и патриоти.  "Много е важно на тези избори всички да излезем да гласуваме. Защото на последните избори за евродепутати ДПС получи много сериозен вот в Добрич, нещо, което не се е случвало никога до сега", каза Валентин Николов. И призова присъстващите в залата да гласуват с бюлетина № 14.

Тези избори са най-трудните, защото избирате хората, които ще ръководят общината, мястото, където живеете, каза лидерът на Атака Волен Сидеров. Той подчерта, че отговорността, която поемат общинските съветници, е огромна. Защото през годините на мандата, вие не трябва по никакъв начин да разрушавате доверието на хората в Атака, категоричен бе той. Волен Сидеров подчерта, че общинските организации сами са издигнали своите кандидати и централното ръководство на Атака по никакъв начин не се е месило или диктувало. Аз съм убеден в успеха на Атака, защото това е успех на българската кауза, каза Волен Сидеров. Очаква ни нова победа на местните избори и тя ще бъде влизането в местната власт, допълни той.

Предизборен щаб

 


Сходни връзки

ВОЛЕН СИДЕРОВ: УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА КМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди