изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Късметът ще ви съпътства днес. Благоприятно развитие на събитията ще ви позволи да свършите повече от нещата, което планирате. Вечерта можете да си позволите да се отпуснете.

ТЕЛЕЦ - Започнете с неотложните задачи и отдавайте необходимото внимание на всеки проблем, който стои пред вас. Даровете, с които съдбата ще ви изненада ще бъдат повече от желани.

БЛИЗНАЦИ - Новости от личен характер ще ви поставят в центъра на вниманието. Ще станете интересни на много хора, ще се допитват до вас как най-добре да бъдат свършени задачите.

РАК - Ще приемете случващото се като добър стимул и той ще ви направи по-организирани. Съмненията ви трябва да се проверят напълно, но не ставайте твърде мнителни и конфликтни.

ЛЪВ - Ползотворен ден, през който ще можете да свършите голяма част от работата си и да напреднете значително в делата си. Не се отказвайте от намеренията си, каквото и да ви струва това.

ДЕВА - Постигате добър синхрон в работата с новите си партньори, преодолявайки различията в мненията си. Работата ви е рутинна и ще я вършите без изненади, но и без хъс.

ВЕЗНИ - Внедряване на нови похвати ще подобри резултатността и ще ви направи по-акуратни. Имайте повече търпение в личен план, възможно е да настъпят по-благоприятни обстоятелства.

СКОРПИОН - Работата ще ви погълне със сроковете и все по-малко време ще имате за странични занимания, пък били те и важни за другите. Покажете толерантност и обич към близките си.

СТРЕЛЕЦ - Професионалните ви амбиции са приоритетни и няма да допуснете случайни обстоятелства да попречат в осъществяване на намеренията ви. Действайте смело.

КОЗИРОГ - Сред близките си ще срещнете подкрепа и добро настроение. Използвайте позитивната енергия, с която ви зареждат за градивни проекти и бързото им прилагане в практиката си.

РИБИ - Настъпва период за упорита работа, която ще ангажира цялото ви внимание и енергия. Късметлии сте, защото близките ви ще проявят пълно разбиране и ще стоят изцяло зад вас.

ВОДОЛЕЙ - След периода на стрес, който изживявате в последно време, най-после слънцето ще изгрее и във вашите емоционални преживявания. Опитайте се да задържите ситуацията за дълго.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди