изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Ако сте в криза, ще можете да разкриете потенциала си днес. За това не приемайте ангажименти, които ви отклоняват от делата ви. Ще получите сили да се справите с всичките си задачи.

ТЕЛЕЦ - Представителите на силния пол ще имат изключително успешен ден в деловата сфера. На дамите им предстои вълнуващо преживяване, което ще ги направи щастливи за дълго време.

БЛИЗНАЦИ - Няма да ви липсват амбиции да покажете способностите си на света около вас днес. Ще ви се отдаде да постигнете споразумение, от което ще се облагодетелствате за в бъдеще.

РАК - Бъдете изключително внимателни във взаимоотношенията в семейството и сред приятелите си. Нечие поведение ви прави неудовлетворени и това ви създава напрежение, но ще се справите.

ЛЪВ - Ще получите информация, с чиято помощ ще ускорите постигането на целите си. Пред вас ще се отвори прозорец от възможности и не ви остава друго освен да работите по реализацията им.

ДЕВА - Настроението ви ще се повиши след мирното решаване на възникнал домашен проблем. Очакваната буря, за която само вие имате вина, днес ви се разминава твърде безнаказано.

ВЕЗНИ - С доброто си сърце ще привличате вниманието на околните и те ще ви демонстрират уважението си. В предстоящите делови срещи и контакти с различни хора ще наложите вижданията си.

СКОРПИОН - В интимната сфера също ще се радвате на разбирателство и приятни емоции. С партньора си ще обсъждате бъдещи планове и заедно ще пристъпите към осъществяването им.

СТРЕЛЕЦ - Ако ви предстоят изяви, не показвайте притесненията си пред твърде широката публика. В голямата си част от случаите те се приемат като неувереност и недостатък на вашия характер.

КОЗИРОГ - Волята ви да успеете ще ви помогне да се овладеете и да дадете най-доброто от себе си, приключвайки задачата си. Възможни са здравословни неразположения. Не се самолекувайте.

РИБИ - Бъдете реалисти и не хранете прекалени очаквания от работата си и от хора, които малко познавате. Възможно е да не постигнете всичко, което преследвате. Не се отказвайте от намеренията си.

ВОДОЛЕЙ - Работата в колектив ще се толерира и ще имате своите добри постижения. Настроението ви ще се повлияе от другите, но не в лошия смисъл. Материални придобивки ще ви зарадват.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди