изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:55 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КАВАРНЕНСКИ ПОП РАЗСЛЕДВАТ ЗА БЛУДСТВО    
ЛюбопитноПолицейско разследване срещу Ставри Хамбаров, известен с монашеското си име Методий в каварненското село Българево, са започнали полицаи от РПУ Каварна, научи НДТ. Според запознати, разследването срещу попа е започнало след сигнал от възпитатели в помощното училище "Любен Каравелов" в Каварна. На 17 септември класният  наставник на 16-годишния Е.Д.Н. видял момчето да излиза от бар в центъра на Каварна, придружено от поп Методий. След като вечерта не се прибрало в училището на другия ден се върнало в родното си село Българево с 10 хил. лв.

ОТНОВО ЩЕ СВЕТИ ПО УЛИЦИТЕ В СЕЛАТА

Заповед за пускане на уличното осветление от 1 ноември в селата на Община Добрич /селска/ е издал кметът Петко Петков. За целта г-н Петков е изпратил и съответните писма до клоновете на "Енергоснабдяване" в Добрич, Тервел, Генерал Тошево. Връщането на осветлението по селските улици е било обсъждано и на вчерашната кметска оперативка, идеята е до началото на ноември улично осветление да има във всички населени места.
НДТ - 28 октомври 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КАВАРНЕНСКИ ПОП РАЗСЛЕДВАТ ЗА БЛУДСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди