изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:55 EEST
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРИЧЛИИ ОТ ЕНЧО МАЛЕВ - КАНДИДАТ ЗА КМЕТ    
ПолитикаУважаеми съграждани,
скъпи приятели,

Преди месец приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет.
Вие ме познавате: аз съм човек, който държи на думата си и искам да изпълня до край поетите ангажименти от 2003 г. Не съм свикнал да говоря за себе си, но сега се налага да го направя.
Аз съм човек на отбора, никого не съм предавал и никого няма да предам. Отговорен съм и съм доказал пред вас своите качества през годините - притежавам размаха на бизнесмен, а не манталитета на чиновник, имам нестандартни идеи и смели виждания за мащабно развитие на града ни.
Уважаеми съграждани, скъпи приятели!
Мотивиран съм да поема своята отговорност, защото разчитам и на екипа от професионалисти, включени в коалиционната листа на "Обединена десница" - това са достойни хора - гаранция за стойностна общинска власт! Мисля, че заедно с тях можем да осъществим моята стратегия - стратегия на обединението, и вярвам, че по този начин - обединени, в бъдещия общински съвет, ние можем да превърнем Добрич в политически модел за бъдещото управление на България.
Уважаеми съграждани, скъпи приятели!
Обръщам се към всички добричлии, които ме подкрепиха в два поредни избора за народен представител: вие знаете, че не си падам по красивите приказки, но твърдо държа на мъжката дума. Знаете, че никога не съм ви подвеждал, няма да ви подведа и сега.
Заедно можем да направим Добрич такъв, какъвто трябва да бъде! За да остават младите хора тук, да създават семейства тук и да имат шанс да се реализират професионално!
Обръщам се към всички мои приятели, които имат друга политическа принадлежност: уважавам вашите убеждения, защото те се вписват в моята визия за демократично управление на общината: не забравяйте, че вотът е мажоритарен!
Състезанието между партиите за мен приключва с избора на кмет. Ако този кмет се казва Енчо Малев - той ще работи с всички добричлии и с всички политически сили, с професионализъм, отговорност и морал - в името на Добрич!
Скъпи съграждани,
Благодаря ви за подкрепата и сърдечните пожелания по време на предизборната кампания! Вашите топли думи и усмивки ме заредиха с нова енергия! Благодаря ви от сърце! Ще се радвам, ако заедно успеем!
Нека ви кажа и това: аз имам състезателен дух и умея да преодолявам препятствия. Ако загубя - няма проблем, ще продължа напред! Ако спечели друг - ще загубят гражданите на Добрич! Затова- гласувайте!
В името на нашата обща кауза - Добрич!
За нов и модерен стил на управление!
Гласувайте с №29 в интегралната бюлетина! За кмет и общински съветници от листата на "Обединена десница за Добрич"!
 


Сходни връзки

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРИЧЛИИ ОТ ЕНЧО МАЛЕВ - КАНДИДАТ ЗА КМЕТ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРИЧЛИИ ОТ ЕНЧО МАЛЕВ - КАНДИДАТ ЗА КМЕТ
Автор: Anonymous да 2007-10-30 @ 10:06 EET
Би ли обяснил сега Енчо Малев на какво се дължи неговия не успех.............. или парите и хляба бяха малко.
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРИЧЛИИ ОТ ЕНЧО МАЛЕВ - КАНДИДАТ ЗА КМЕТ
Автор: Anonymous да 2007-10-31 @ 18:02 EET

Бат Енчо, Сандокана не ти ли помогна, бе? Така,  както ти помага да продаваш ляп????


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди