изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
26 ОКТОМВРИ - ДЕН НА СТРОИТЕЛЯ "СПЛЕНДИД" СЪЧЕТАВА ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ ОТ МИНАЛОТО И НОВИТЕ РЕШЕНИЯ НА БЪДЕЩЕТО    
ОбществоТова заяви в интервю за НДТ управителят на фирмата Йордан Андреев

- Г-н Андреев, с няколко думи представете с кратка визитка фирма "Сплендид", за нашите читатели.
- Фирма "Сплендид" е строителна компания, която осъществява проектантска и инженерингова дейност, цялостно изграждане на ваканционни и градски жилищни сгради, хотели, търговски обекти и производствени сгради. Оригиналните проекти, високото качество на работа, стриктното изпълнение на договорите, прилагането на нови технологии и квалифицираният персонал придават стил, уникалност, гарантират сигурност и дават един нов и модерен облик на сградите. В "Сплендид" съчетаваме добрите практики от миналото и новите решения на бъдещето. През 2004 г. фирмата бе сертифицирана по Системата за управление на качество ISO 9001:2000 от  DQS и  IQnet. Организационната структура на строителната компания е динамична и постоянно развиваща се. Към този момент в "Сплендид" ООД работят 60 висококвалифицирани инженерно-технически кадри и 700 души производствен персонал. С цел повишаване на контрола на влаганите материали, фирмата разполага със собствен арматурен двор, цех за алуминиева и ПВЦ дограма, цех за метални конструкции, автоматизиран бетонов център и звено за специализирана механизация. Ние сме в търговски отношения с някои от най-големите производители на строителни материали в България и Европа. Добрата репутация и авторитет на "Сплендид" ООД са резултат от отговорното и коректно отношение на компанията към поетите от нея ангажименти в договорите.
- Как успявате да се справяте с конкуренцията в строителния бранш и трудно ли беше една фирма от Добрич да пробие на пазара в третия по големина град в страната?
- „Сплендид" ООД е строителна компания, учредена в град Добрич, но в годините на своята дейност тя далеч надхвърли мащабите на града. Понастоящем фирмата разполага с офиси в София, Варна, Добрич, Бургас и Балчик. Ключово наше предимство е, че целият строителен процес - от идеята до крайното изпълнение е осигурен напълно с ресурсите на компанията. Разполагаме със съвременна технически обезпечена база, която периодично обновяваме. Строителна компания „Сплендид" се справя успешно с конкуренцията в строителния бранш, за което говорят множеството ни реализирани проекти. Според класациите на Българската строителна камара „Сплендид" ООД е на челни позиции, което е и сериозен индикатор за успеха ни. През последните три години сме носител на златен, сребърен и бронзов приз за най-добра строителна практика в класацията "ТОП 50+" на Българската строителна камара в категорията големи предприятия. Имаме грамоти от международното изложение "Трите ключа - дом, офис, вила", регионалния конкурс "Златен отвес" на Варненската строителна камара, както и номинация за "Фасада на годината" от "Баумит" - България.
- Кои, според Вас, са знаковите обекти на „Сплендид"?
- За нас всички обекти са важни и значими. Компанията развива своята дейност от 1998 година и за това време имаме множество реализирани обекти. Ако все пак трябва да отлича някои като знакови, това са - търговско-рекреативен комплекс "Марина сити" в Балчик; ВК "Вила Романа", к.к. Карвуна, Балчик; хотелски комплекс "Фламинго"  в Албена - басейн. Сградата на "Биг Брадър" в София, хотелски комплекс "Морско конче" в къмпинг "Юг" до Китен, автосервиз и шоурум на "Шкода" в цялата страна, ресторантите "Хепи" в цялата страна.
- Какъв е потенциалът на Добричка област по отношение на строителните дейности и предприемачеството?
- Като регион Добрич е в много добра позиция за развитие на сектор строителство. Близостта ни до морските курорти е определяща.  В Албена ежегодно се обновява и увеличава сградния фонд. Кредитната политика на банките също спомага за развитието на предприемачеството. Ако преди години фирмите, които осъществяваха предприемаческа дейност бяхме 3-4, то сега сме над 20. От създаването на фирмата, независимо от сривовете на пазара, ние сме реализирали по една жилищна сграда годишно. В момента работим по 5 мащабни проекта - два са в гр. Добрич - Централна градска част и 3 са по Северното Черноморие. Всичко това говори за добрия потенциал за инвестиции в строителната дейност в област Добрич.
 


Сходни връзки

26 ОКТОМВРИ - ДЕН НА СТРОИТЕЛЯ "СПЛЕНДИД" СЪЧЕТАВА ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ ОТ МИНАЛОТО И НОВИТЕ РЕШЕНИЯ НА БЪДЕЩЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди