изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:44 EET
В Добрич задържаха мъж да купуват гласове в ромската махала    
Новини

В полицията в Добрич е задържан мъж на видима възраст около 40 години. Той е уличен в купуване на гласове в квартал „Изгрев”. Граждани са го заловили и отвели в Първо РПУ. По неофициална информация задържаният се казва Асан.



В момента на площадката пред полицията са се събрали близо 40 роми. “Партиите ни разединиха за два лева, но ние ще се обединим”, казват събралите се. Като веществени доказателства в полицията са представени пачка с банкноти от 20 лева и адресите на 271 избиратели от квартал "Изгрев", заявяват циганите.
“От няколко дни се знае, че тази вечер ще се раздават пари и хората днес цял ден чакат да им ги дадат и в момента се раздават банкноти по улица “Арда”, и в района на училище “Йордан Йовков”, заяви през журналисти Росен Николов, който е сред ромите, довели в Първо РПУ уличеният Асан. Все още няма данни дали уличеният в купуване на гласове ще бъде задържан с прокурорско разпореждане за 24 часа.

Разбра се още, че двама души са били уличени за купуване на гласове в ромската махала в Добрич, но единият е избягал,
Говорителят на ОДП в Добрич Данчо Минчев съобщи, че по случая е започнала полицейска проверка, данните от която ще бъдат предадени на прокуратурата.


 


Сходни връзки

В Добрич задържаха мъж да купуват гласове в ромската махала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди