изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:22 EEST
ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ПП ГЕРБ - ДОБРИЧ    
НовиниЩабът на ПП ГЕРБ в Добрич споделя мнението на мнозинството добричлии, че кампанията за местни избори 2007 е политически най-мръсната след 1989 г.  от гледна точка на морала.

Връх на пошлостта, породена от политическата немощ на партии и коалиции – конкуренти на ГЕРБ, бе инсценировката в нощта преди изборите и в началото на изборния ден, когато стотина роми бяха организирани в “протест” срещу купуването на гласове. Сред “актьорите в протеста” бяха регистрирани в полицията лица с престъпни дела, за които в ромската махала се говори, че са купували и на тези избори гласове за управляващи партии. 

Категорично отричаме ПП ГЕРБ да е купувала каквито и да е гласове в Добрич. Твърдим, че мнозинството от хората в Добрич застават зад нашия кандидат за кмет Детелина Николова, зад нашите кандидати за общински съветници и зад програмата на ГЕРБ за европейско развитие на град Добрич.

 

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ - Добрич

 


Сходни връзки

ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ПП ГЕРБ - ДОБРИЧ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ПП ГЕРБ - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-10-28 @ 23:40 EET

Za6to vseki misli 4e GERB ne kupuvat glasove i postoyanno obvinyavat drugite partii, s edna duma kradetsa vika drajte kradetsa.Za6to nikoi ne obra6ta vnimanie i ne pogledne ob6tina selska i kak gerberite vodyat mrasna kampaniya i kupuvat glasove sas bra6no i dr. drebolii.(Predi dve sedmitsi byah pisal ne6to podobno i tova ne se haresa na nyakoi i mi iztriha komentara nadyavam se tozi pat da bade publikuvano.)GERBERITE sa edinstveni koito vav s.benkovski kupuvat glasove i tova e istina ne znam dali polojenieto ne e sa6toto vav ostanalite sela.nyakoi da doide i da se pointeresuva za tova ne6to i 6te se uveri kolko sa dobri GERBERITE v tova otno6enie.V BG nito edna partiya ne igrae 4estno na nito edni izbori no 4est im pravi na ostanalite partii 4e ne revat kato 4estna do4ka za h....,kato GERB.

ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ПП ГЕРБ - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-10-30 @ 15:09 EET
Гласове купувахте както вие, така и ДПС, БСП, НО НАЙ МНОГО..............Енчо Малев!
ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ПП ГЕРБ - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-10-30 @ 19:51 EET
Да не забравяме,че в голямата политика винаги играят и много пари!Това е практика по целия свят,но там поне го правят интелигентно!Не е виновен този,който дава баницата,а който я яде!
не!!!
Автор: Anonymous да 2007-11-01 @ 11:45 EET
Не в голямата политика ами в банановите републики, към който модел ни тласкате вие, назначените от БКП капиталисти..........Уууууууууууууууууууууууууууууу

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди