изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:59 EEST
Николай Камов: Не мога да потвърдя, че са купувани ромски гласове в Добрич    
ПолитикаДобрич. Не мога да потвърдя подобни изявления за купуване на гласове в ромските махали в Добрич от страна на ГЕРБ.

Това каза за Агенция “Фокус” лидерът на Политическо движение “Социалдемократи” Николай Камов във връзка с твърденията на областния лидер на БСП в Добрич за раздадени 400 хил. лв. от предизборния щаб на ГЕРБ в ромските махали на града. “Ако господин Пенчев има основания, той трябва да ги каже. Ние участвахме на тези избори със свой кандидат и не мога да направя потвърждение на подобно нещо”, каза още Николай Камов. Той бе категоричен, че няма да прави опити да квалифицира поведението на “свой колега”.
“Нашият кандидат не успя, но аз се радвам, че Детелина Николова е преизбрана, защото това е един успешен кмет”, допълни лидерът на ПД “Социалдемократи” като каза, че преизбирането на кандидата на ГЕРБ се дължи на заслугите, които са постигнати от нея през първия мандат. “В този мандат всички видяха, че нещата са се случили по европейски начин и, че тя работи не за лично облагодетелстване, както мнозина във властта, а за постигане на обществени цели”, каза още Николай Камов.
Юлиан ХРИСТОВ
 


Сходни връзки

Николай Камов: Не мога да потвърдя, че са купувани ромски гласове в Добрич | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Николай Камов: Не мога да потвърдя, че са купувани ромски гласове в Добрич
Автор: Anonymous да 2007-10-31 @ 23:31 EET
              EI  KAMOV  GOLIAM  SI  .............BLIZEC                    NE  IDVAI  POVE`E  V  NASCHIQ    GRAD     NI  KATO  KANDIDAT ZA  DEPUTAT    OT  BSP   NI   KATO   ZASTAPNIK   NA  FARFOLINKA         -    GAD  SI  BESCHE  I  GAD   SI  OSTAWASCH

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди