изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:06 EEST
Бойко Борисов: Тройната коалиция не може да се справи    
ПолитикаСофия. “Една година отговарях дали ще стана президент, сега дали ще ставам премиер. Какъв е този страх или този интерес? Нормално е човек да иска да се развива. От първия ден започват - ще ставате ли?” Tова каза в предаването “Коритаров LIVE” на Нова телевизия Бойко Борисов, кмет на София и лидер на партия ГЕРБ.

Кой какъв е в България определят хората на изборите, каза още кметът на София, иначе след тези избори идват парламентарни, после президентски избори. “Като порасне Бойко Борисов ще управлява и държавата”, каза кметът на София. С наглостта си и поведението си двамата министри Вълчев и Орешарски са изнервили учителите и те в момента не ги контролират. “Реално, имаме една провалена учебна година и това започва да повлича след себе си социални работници, шофьори, кой ли не.” Ситуацията в държавата е нервна, тройната коалиция не може да се справи, допълни Борисов. Те говорят за стабилност, защото имат мъничък шанс, защото ГЕРБ не е в парламента.
Другата голяма заблуда, според Бойко Борисов е, че броят на общинските съветници на БСП е повече от тези на ГЕРБ, “само че броят общинските съветници в селата не се равнява на броят на общинските съветници в големите градове”.
Ако Сергей Станишев иска да спаси партията и гражданския мир, Борисов го съветва да си свали розовите очила, защото мнозинството в българския парламент вече не е това, което е било преди две години и ако ГЕРБ е в парламента веднага ще падне тройната коалиция. Ако Станишев не вземе мерки партията БСП ще се разцепи, каза още Бойко Борисов.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Тройната коалиция не може да се справи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди