изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:54 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБЩИНАРИ НА ЛОВ ЗА ПОРНОГРАФИЯ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ    
ЛюбопитноВестникарските сергии в Добрич отново били заляти с порнографски издания, въпреки кметска заповед, че тези издания могат да се предлагат на клиентите само опаковани. Според добричкия градоначалник общинските служители трябвало да се разходят лично из града и да съблюдавата за изпълнението на заповедта. Впечатление на общинарите правел още и фактът, че напоследък заведенията били пълни след 22 часа с непълнолетни. И такива проверки в най-скоро време щели да извършват общинарите съвместно с органите на реда, като при констатиране на нарушения могат да бъдат отнемани и лицензи на заведения.

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ЗАМ.-ШЕФ НА НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ

63-ма души, представители на общини в България са подписали преди няколко дни протокол за учредяване на Национална асоциация на секретарите на общини, научи НДТ. Новосформираната организация е избрала управителен съвет от 11 души, а за нейно седалище е бил избран Габрово. За зам.-председател на секретарите е била избрана Детелина Николова. Целта на сдружението, каза Николова, е да се усъвършенства местното самоуправление и да се изгради у нас общинска администрация от европейски тип.
НДТ - 4 ноември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБЩИНАРИ НА ЛОВ ЗА ПОРНОГРАФИЯ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди