изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:32 EEST
БОЙКО БОРИСОВ ДОЙДЕ В ОБЛАСТТА, ЗА ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ    
Новини

ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ ПОДКРЕПИ НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ В ГЕН. ТОШЕВО

С час по-рано от обявения жителите на Генерал Тошево запълниха голямата зала на Общината в очакване на срещата с Бойко Борисов в сряда вечерта. Той дойде, за да подкрепи за втория тур кандидата за кмет на общината от коалиция "ГЕРБ, Земеделски народен съюз, НДСВ, СДС, ДСБ, ВМРО-БНД" Николай Николов. Въпреки че Бойко Борисов закъсня с близо час стотици хора останаха да го чакат не само в залата, но и на улицата пред Общината.



При слизането му от автомобила го посрещнаха Н. Николов и общинския председател на ГЕРБ Малинка Георгиева, а гражданите го аплодираха с бурни аплодисменти. Бойко Борисов беше придружен от председателя на партията Цветан Цветанов и лидера на областната организация Румен Иванов. "Надявам се, че и Генерал Тошево ще влезе в списъка на големите градове, които са прогледнали като София, Пловдив, Бургас, Добрич и др. Мисля, че в неделя трябва да ги бием повече. На премиера Станишев му оставяме Полски Тръмбеш", каза пред множеството Б. Борисов и допълни, че в момента ЦИК нарочно не публикува истинските данни, защото над 100 000 гласа повече са дадени за партия ГЕРБ, отколкото за БСП и ДПС. "Това е огромна отговорност за нас, за нашите кандидати за кметове. Ние нищо не можем да вземем от Генерал Тошево. Дошли сме, за да знаете, че трябва да се вземете в ръце и да направите града си нормален. Това зависи от вас. Ние като партия, ако имате утре кмет, може да му покажем пътеките за Брюксел, да може да се търсят проекти, да идват тук инвеститори и колкото и да звучи егоистично да не идвате да живеете в София, а да си живеете в родните градове. Хората да не бягат по чужбина, защото застаряващото население не значи нищо хубаво за даден регион", каза Бойко Борисов. По време на изказването си той беше бурно аплодиран. Николай Николов благодари на лидера на ГЕРБ и гражданите на Генерал Тошево, който се отзоваха на срещата.

ДЕСЕТ ПАРТИИ И ФОРМАЦИИ ПОДКРЕПИХА КАНДИДАТА НА ГЕРБ В ШАБЛА

"Нужно е разумно управление на Шабла, както да се привличат инвестиции, така и този край да си остане перлата на България", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в града в сряда. Той дойде, за да подкрепи преди втория тур на местните избори кандидата на ГЕРБ за кмет на морската община Красимир Кръстев. Б. Борисов допълни, че това е единственото място в страната, където по Черноморието е запазена истинската природа. Според него, местните избори са показали, че народът вече проглежда. "Въпреки че ЦИК все още крие истинските резултати, аз знам, че над стотици хиляди са българите, гласували за ГЕРБ, повече от тези, гласували за БСП и ДПС", каза столичният градоначалник. Той отново изтъкна, че с всички кандидати на партията е подписана декларация за открито и честно управление. Заяви, че след време ще се върне в Шабла, за да разбере дали евентуално избраният кмет на ГЕРБ си върши добре работата. Ако не е така, Борисов каза, че ще изиска неговата оставка.
На концерта, организиран от ГЕРБ в черноморското градче, присъства и избраният за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев. За него генералът заяви, че е бил убеден в победата му още на първи тур. Зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Шабла Красимир Кръстев подкрепата си обявиха над 10 политически партии и формации, както и негови опоненти от предходния тур.

БОЙКО БОРИСОВ И "КАРИЗМА" ПОДКРЕПИХА НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ

При препълнена зала в читалище Паисий Хилендарски пя дует Каризма . В очакване на Бойко Борисов, който гостува в града по покана на кандидатът за кмет Николай Ангелов, публиката  в залата има възможност да зададе своите въпроси към домакина на събитието.
"Граждани на Балчик! Опитаха се да ни купят! Ако и този факт не ви е вбесил, не знам какво би ни извадило от летаргията. След първия тур на изборите пред мен застана въпроса: Ще продадем ли града и каква е цената на съвестта ни, на гражданската ни отговорност на бъдещето ни? Балчик не се продава дами и господа! Не бива да позволяваме белия град да става залог на черни сделки и ганьовски далавери. Има начин! Промяната има шанс и партията ! С гаранциите на ГЕРБ, партията , която измете вехтото и порочното и донесе надеждата и успеха! Какво да ви кажа в заключение освен - Гласувайте!" - с тези думи се обърна Николай Ангелов към публиката в залата. Час по-късно, генерал Борисов, избран за кмет на столицата на първи тур на изборите за местна власт призова:
 "След победата в София и Пловдив, ни остава едно последно усилие. Гласувайте за нашия кандидат за кмет защото това е европейския избор. Това е човекът, който познава проблемите ви и знае начина по който да ги разреши"  - визирайки кандидатурата на кандидата подкрепен от ГЕРБ.

 


Сходни връзки

БОЙКО БОРИСОВ ДОЙДЕ В ОБЛАСТТА, ЗА ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди