изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:56 EEST
ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ПОЛУЧИ ВТОРОТО СИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ    
НовиниДетелина Николова вчера на официална церемония получи от председателя на Общинската избирателна комисия в Добрич Йорданка Мишева удостоверението си за избор на кмет на града. Това е вторият й  мандат като кмет на общината, на която в продължение на два мандата преди това тя бе секретар.

От действителните 35 422 гласа на първия тур на изборите в община Добрич на 28 октомври издигнатата от ГЕРБ Николова е получила 22 961 гласа, съобщи Й. Мишева. Тя пожела на кмета здраве, сили да работи за доброто на община Добрич. Новият-стар кмет пък каза, че има има нещо символично във факта, че точно в Деня на будителите получава удостоверението за избирането си за кмет. Надявам, се че този факт ще предвещае добри неща за Добрич. Детелина Николова благодари на всички добричлии за гражданската позиция и гласуванoто доверие. "Като кмет ще продължа да работя отговорно и всеотдайно, ще бъда такава каквато ме познавате. Вярвам, че заедно ще превърнем Добрич в град, в който всички ще можем да работим, да отглеждаме децата си и да се радваме заедно на постигнатото" каза в заключение тя.
Детелина Николова получи цветя и поздравления от Румен Иванов - член на ИК на ПП ГЕРБ, лидер на партията в Добрич и водач на листата за общински съветници. Той й пожела здраве и сили за един още по-успешен втори мандат и увери "заедно можем повече".
Кметът бе поздравен и от председателя на "ХобиСклуб" Иван Тодоров, от Йорданка Мишева. След това бе гръмнато шампанско и всички присъстващи вдигнаха наздравица за успеха на новия кметски мандат. 
Стана ясно, че общинските съветници ще получат удостоверенията си на първата сесия на Общинския съвет, която предстои да бъде свикана. Най-младият общински съветник е на 32 години, а най-възрастният - на 62 години. И двамата са от групата на ГЕРБ.
 


Сходни връзки

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ПОЛУЧИ ВТОРОТО СИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди