изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:55 EEST
БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ГЪРДАТА НА НЕОСИГУРЕНИ ПРЕДЛАГА Д-Р БРАТОВАНОВ    
ЗдравеБезплатни профилактични прегледи за болестите на гърдата за неосигурени и пенсионерки предлага през месец ноември добричкият хирург и онколог д-р Илиян Братованов.

Те са част от 5-годишна програма, по която работи лекарят. Тя стартира още през август, но сега е насочена към жените без здравни осигуровки и пенсионерките.
Прегледите се извършват с видеозон. Те са не само за жените от Добрич, но и за цялата област. В Добрич се извършват в кабинета на д-р Братованов в ТПК "Мир" в понеделник и петък от 9 до 13 часа и във вторник от 9 до 15 часа. Жените от Генерал Тошево могат да бъдат прегледани във всеки първи и трети четвъртък в кабинета на д-р Здравко Иванова в болницата в града. В Тервел дните са всеки първи и трети понеделник от 14 часа в кабинета на д-р Вълов в МБАЛ. В Крушари жителките на общината могат да се възползват от прегледите всеки втори понеделник от 14 часа в кабинета на д-р Веселинова. НДТ

 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ГЪРДАТА НА НЕОСИГУРЕНИ ПРЕДЛАГА Д-Р БРАТОВАНОВ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ГЪРДАТА НА НЕОСИГУРЕНИ ПРЕДЛАГА Д-Р БРАТОВАНОВ
Автор: Anonymous да 2007-11-04 @ 13:07 EET
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА Д-Р БРАТОВАНОВ!
МАЛКО СА КАТО НЕГО ДА НЕ КАЖА, ЧЕ НЯМА ДРУГИ В ДОБРИЧ, КОИТО ДА ПРЕГЛЕЖДАТ БЕЗПЛАТНО.САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ НОВИНАТА И ДА ЧУЯТ И ДРУГИ ХОРА ЗА НЕГО.БРАВО Д-Р БРАТОВАНОВ , ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА. УСПЕХ!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди