изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:23 EEST
БАЛЧИКЛИЙКА ЩЕ ПРЕЛЪСТЯВА В “ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЕТО”    
Новини21-годишната Невянка Радичкова е една от изкусителките в най-новото предаване в родния ни ефир – “Островът на изкушението” по Нова телевизия.

В момента балчишката русалка живее и работи във Варна като барманка в нощно заведение. Чаровницата казва, че сред трите й любими хобита са: “Да се разкрасявам и точа, нощният живот и флиртовете и да трупам бройки”. Невянка не намира никакви недостатъци в себе си и се оценява с най-високата оценка 10, а от напрежението се освобождава със секс – след което заспива, като коте.

Според нея вероятността тя да се влюби на острова е 101%, а ако има възможност за интимни отношения с някой от другите участници, няма даже да се замисли. Затова и участвала. Любопитен факт от нейния живот е, че се е случвало да има интимна близост с приятеля на нейна първа братовчедка и то не веднъж.

На въпрос да опише ситуация, в която е наранявала някой, когото обича или цени и след това е съжалявала, балчишката фурия отговаря така: “Реших да пробода приятеля си с нож, че ме е обвинил в изневяра, която, разбира се, беше факт, но отричайки аз сама си повярвах. След това съжалих, че заради мои грешки наранявам човек, когото обичам.

Когато си постави за цел, няма проблем да прелъсти когото пожелае, най-голямото забавление за нея е да флиртува. Смята, че няма човек, който да не е изневерявал. "Самата мисъл, че изневерявам, ме кара да се възбуждам още повече." Невянка твърди, че предпочита да прави секс на първата среща, за да прецени дали си заслужава да има следващ път. Мъжът до нея трябва да е висок, с тъмна коса и светли очи и добре оформени мускули, много е важно да е забавен, финансово стабилен и, разбира се, неповторим в леглото. НДТ

 


Сходни връзки

БАЛЧИКЛИЙКА ЩЕ ПРЕЛЪСТЯВА В “ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЕТО” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди