изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:56 EEST
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ДОБРИЧ СТАНА РУМЕН ИВАНОВ    
Новини За председател на Общинския съвет на Добрич бе избран Румен Иванов - член на ИК, областен лидер и водач на листата на ГЕРБ.  Партията има абсолютно мнозинство в общинския съвет - 23 души от 41 съветници. Освен това, "герберите" имат подкрепата на още двама съветници - от ДСБ и ГОРД.

На днешното първо заседание кметът на Добрич, издигнат от ГЕРБ - Детелина Николова, представи кметския си екип, в който от предния са първият зам.-кмет Иван Колев и зам.-кметът арх. Пламен Ганчев, новите имена са Камелия Койчева /партия "Българска социалдемокрация", която не можа да вкара съветник/ и Надежда Петкова /ГЕРБ/.   Новият съветник в групата на ГЕРБ е Красимир Иванов - адвокат. Опозицията - БСП, Атака, ДПС, Обединена десница за Добрич /НДСВ, СДС, Гергьовден, ЗНС/ отказаха да участват в работата на ОбС за изготвяне на правилника за работата му през следващите 4 години, а с това и за структурирането на общинската администрация. След заседанието опозицията не участва в традиционния коктейл на новоизбраните председател на общинския съвет и общински кмет. След коктейла се очаква среща на затворени врати между общинските съветници на ГЕРБ и кмета на Добрич.
 


Сходни връзки

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ДОБРИЧ СТАНА РУМЕН ИВАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди