изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:34 EEST
ТРИ СЕЛА В ДОБРИЧКО ТРЕТИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КМЕТ    
НовиниДвата тура на местните изборите не бяха достатъчни за жителите на три села от Добричка област да си изберат кметове. Избирателите от селата Бобовец и Царичино, Балчишко, и Люляково, Генералтошевско, са дали равен брой гласове за кандидатите си на балотажа.  В неделя в Царичино са гласували 100 души. Те са дали по 50 гласа за Румен Георгиев от "Зелена партия" и Анастасия Димова от БСП. В Бобовец по 36 гласа са получили кандидатите на ДПС Ертан Рифадоф и на НДСВ Орхан Алиев. По 152 избиратели на 4 ноември са гласували и за кандидатите за кмет на село Люляково  - Стоян Стоев, издигнат от коалиция БСП, ПД "Социалдемократи"  и Хикмет Алиев от ДПС.

Трето гласуване се налага за първи път в Добричка област през последните години. Очаква се президентът Георги Първанов да насрочи дата за новия тур в трите села, съобщи за НДТ главният секретар на областна управа Драгой Драгоев. Най-вероятно за всички 16 населени места в страната, където се налага ново гласуване, датата ще е една, прогнозира той. Според него, тепърва трябва да се прецени дали ще е удачно да се печатат бюлетините за третия вот, или направо да се разпечатат на компютър, тъй като става въпрос за малко бройки.
 


Сходни връзки

ТРИ СЕЛА В ДОБРИЧКО ТРЕТИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди