изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:31 EET
ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ

ОВЕН - Обградете се с хора, на които можете да разчитате. Близостта им ще ви дава енергия и ще поддържа духа ви силен. Наред с това се вслушвайте по-често в интуицията си и няма да сгрешите.

ТЕЛЕЦ - Изненадайте приятно близките си с подарък или с друг мил жест на внимание към тях. Натрупаното огорчение трябва да балансирате с повече хубави емоции и преживявания.

БЛИЗНАЦИ - Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата на този етап от време. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане.

РАК - Дали точно сега не искате повече, отколкото можете да дадете? Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема. Вслушайте си.

ЛЪВ - Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си.

ДЕВА - Професионалните дела при някои от вас ще ги срещнат с хора, имащи добри финансови възможности. С тяхна помощ ще започнете проект, изискващ добра материална база.

ВЕЗНИ - Не пренебрегвайте съветите на колега, стоящ в страни от бизнеса ви. Среща с приятели или с хора от хубавите ви спомени ще разведрят значително натоварения ви делник.

СКОРПИОН - Ще се възползвате от шансовете си и ще подобрите финансите си. Други ще се харесат на широк кръг от хора с успешните си изяви и ще направят заявка за по-доброто си бъдеще.

СТРЕЛЕЦ - С професионални умения ще насочвате служебните разговори и ще ги довеждате до печеливша позиция. Денят ще е безпроблемен за прокарване на новаторски и нестандартни проекти.

КОЗИРОГ - Макар и да не сте в блестящи отношения с шефовете си, ще получите нужното ви внимание и ще постигнете желаните договорености. Други могат да постигнат увеличение на заплатата.

ВОДОЛЕЙ - Преместване на нова работа или друга промяна в живота ви ще ви направи загрижени и тревожни, но ще е за добро. Очаква ви финансова стабилизация и грижи за семейството.

РИБИ - С повече търпение ще постигнете намеренията си. Не говорете за тях преди да сте ги реализирали, също не подчертавайте отношението си към когото и да било от околните.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди