изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:17 EEST
Калфин наказа палавата дипломатка    
Новини Служителката на Външно министерство Лила Георгиева е наказана дисциплинарно, след като “Монитор” откри нейна артсесия по прашки в интернет.

Министърът на външните работи Ивайло Калфин наказа подчинената си с “отлагане на повишението в ранг до една година”, предаде БГНЕС. “При определяне на наказанието бяха взети предвид тежестта на нарушението и настъпилите от него последици за държавната служба. Беше отчетено, че независимо от общопризнатото право на всеки на свободна изява в личния му живот, Лила Георгиева е допуснала проява, която не е в унисон с присъщия на дипломатическата служба консерватизъм, изискващ служителите в нея да съобразяват общественото си поведение с представителния характер на техните служебни ангажименти, пише в официалното съобщение на говорителя на Външно министерство.
Младши експертът Лила Георгиева е референт за Република Гърция и Република Кипър в Дирекция “Двустранни консулски отношения и консулска защита” във Външно министерство. Тя определи снимките в сайта си lilaangel.com като арт фотографии и заяви, че те не са в разрез с длъжността й. Въпреки това младата дама се извини на всички, които са видели снимките й и побърза да ги изтегли. News.dir.bg
 


Сходни връзки

Калфин наказа палавата дипломатка | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Калфин наказа палавата дипломатка
Автор: Anonymous да 2007-11-10 @ 12:42 EET

Боже,какъв дефицит на кадри в БГ за да я оставят тази на работа.НИКОГА няма да се оправим,никога.Какъв излишък от работни места.От нямане какво да прави си пуснала АРТ(??)фотографии.А хората се гърчат от работа по 12-14 4аса.Мили ,Господи,спаси ме!!

Калфин наказа палавата дипломатка
Автор: Anonymous да 2007-11-10 @ 14:10 EET
Какво толкова е направило момичето? По-достойни ли са чиновничките, които са облечени като монахини, а правят секс в кабинетите на министри и завеждащи отдели във Външното министрество и в дипломатическите представителства?
Калфин наказа палавата дипломатка
Автор: Anonymous да 2007-11-10 @ 16:45 EET
Да Ви отговоря г-не!Доста съм направила и хи4 не мърморя под нося си.5(пет години водих дела  за неправомерно  уволнение  срещу  бившия си работодател,понастоящем депутат втори мандат.Удовлетворена съм 4е го направих когато дори и близките му не вярваха  да успея.Само 4е това не промени факта,че другите работят по 12-14 часа,включително и празничните дни.Съжалявам,4е така Ви е прозвучало.Не мисля обаче,че мястото на момичето е вМВнР.Такъв ми е морала.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди