изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:19 EET
ХОРОСКОП ЗА 12 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 12 НОЕМВРИ



ВОДОЛЕЙ - Не залитайте в лоши настроения в днешния ден. Разчитайте на присъствието на близките и на приятелите си около вас при нужда. Започнатото днес ще завърши с успех.

ОВЕН - Дори и да не постигнете максимума от заплануваното днес ще има какво да ви удовлетвори. Нужна ви е повече решителност в действията, колебанията ви пречат да се развивате.

ТЕЛЕЦ -Съобразявайки се с нуждите на семейството ще проявите повече активност, така щото да задоволите очакванията на близките си. Деловите задачи също ще ви накарат да се съобразите.

БЛИЗНАЦИ - Хубави новини свързани с дома, децата и семейството. Споделете ангажираността си по подготовката на предстоящо събитие и ще имате повече време за себе си.

РАК - Забравете за стреса, разтоварвайте се по всеки, удобен за вас начин. Денят е подходящ за среща с приятели, които предпочитат компанията ви. Има какво да ви създаде настроение.

ЛЪВ - Дамите могат да помислят за външния си вид, като се подложат на разкрасяващи процедури. Новости от различен характер ще ускорят взимането на важни решения.

ДЕВА - Не мислете за старото, вникнете в перспективите и започнете да действате. Ще ви мотивират и радостни вести, идващи от различни посоки. С искрено желание ще работите.

ВЕЗНИ - Днес желанията могат да се сбъдват, за това внимавайте как ще се възползвате от благоприятните моменти. Следвайте плана и вътрешния си глас, от тях ще черпите вдъхновение.

СКОРПИОН - Може да обогатите професионалните си знания и умения, ако дадете предимство на колегите си. С удоволствие ще се отдадете на любимите си хобита и ще можете да се разтоварите.

СТРЕЛЕЦ - Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте "В час" с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

КОЗИРОГ - Въздържайте се да правите оценка на всеки, дръзнал да попадне в полезрението ви. Ако нещо ви безпокои се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на околните.

РИБИ - Самочувствието ви расте, наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. Заложете и на старите приятели.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди